NL
Zoeken Winkelwagen0

Insecten Inkopen voor Bedrijven

Bestel nu gemakkelijk insecten in onze B2B webshop. Ontdek alle gemakken van een uniek bedrijfsaccount zoals prijsafspraken, meerdere betaalmethodes, persoonlijke verpakkingen en meer!

Kreca Ento-Feed begrijpt dat u als ondernemer andere eisen en wensen stelt aan een online bestel proces en daarom bieden wij zakelijke klanten een persoonlijke B2B omgeving aan om gemakkelijk en snel hoogwaardige insecten te bestellen. Door middel van een bedrijfsaccount krijgt u toegang tot de B2B webshop met aangepaste, zakelijke prijzen en grootverpakkingen. Hiernaast biedt het bedrijfsaccount toegang tot onder andere: persoonlijke prijsafspraken, gepersonaliseerde verpakkingen, achteraf betalen en met één klik herhaalbestellingen plaatsen. Vraag dus vrijblijvend een zakelijk account om gemakkelijk online insecten te bestellen en u meer tijd overhoudt om te ondernemen!

Voordelen Zakelijk Account

 

Persoonlijke
Prijsafspraken

Gepersonaliseerde
Verpakkingen

Meerdere
Betaalmethodes

Gemakkelijk
bestellingen herhalen

 

Aanvragen zakelijk account

Vult u hieronder alstublieft uw gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken en u toegang te verschaffen tot onze exclusieve B2B webshop.

Insecten Groothandel Producten
Gegevens
Bedrijf
Uw Naam
Email
Telefoon
Straat + Huisnummer
Postcode + Plaats
BTW nummer
Opmerkingen
 
* Verplicht
Insecten bestellen

Bestel insecten als diervoeding gemakkelijk en snel in onze webshop