NL
Zoeken Winkelwagen0

Dragon producten

Dragon producten
Vitaminen 

Omschrijving incl. BTW Aantal
Drago-vit multivitamine 80 gram (RS10)
#131410 
€ 10,50
Drago-vit calcium + vitamine D3 100 gram (RS20)
#131411 
€ 6,00
Drago-vit Calcium 80 gram (RS30)
#131412 
€ 5,95
Drago-vit multivitamine vloeibaar 50 ml. (rs-50)
#131413 
€ 9,50

Informatie

Vitamine van Dragon

Deze vitamine zijn uitstekend geschikt voor reptielen.

Drag-vit multivitamine

Dit vitaminepreparaat is verrijkt met de voor reptielen noodzakelijke vitaminen, sporenelementen en aminozuren, zoals het kleurversterkende bèta-caroteen en vitamine D3. Voor een optimaal effect dient dierlijke voeding, groenten en fruit maximaal drie keer per week voor het toedienen bestrooid te worden met dit preparaat.

Verpakking: potje 100 gram

Drago-vit calcium + vitamine D3

Dit vitaminepreparaat bevat calcium en vitamine D3 en is daarnaast verrijkt met noodzakelijke vitaminen, sporenelementen en aminozuren, zoals o.a. het kleurversterkende bèta-caroteen. Voor een optimaal effect dient dierlijke voeding, groenten en fruit maximaal drie keer per week voor het toedienen bestrooid te worden met dit preparaat

Verpakking: potje 100 gram

Drago-vit calcium

Drago-vit calcium is een preparaat dat kan worden gebruikt, bij het opkweken en het gezond houden van terrariumdieren. Het bestaat voor 99% uit pure calciumcarbonaat. Ook voor zwangere vrouwtjesdieren is het een essentieel product: het komt de botaanmaak en de kwaliteit van de eierschalen ten goede. Drago-vit calcium kan gemakkelijk toegevoegd worden aan dierlijke voeding, groenten en fruit.

Wij adviseren Drago-vit calcium te combineren met Drago-vit multivitamine, opdat uw dieren ook voldoende vitaminen, sporenelementen en aminozuren binnenkrijgen.

Verpakking: potje 100 gram

Ecredits

Wij hebben een spaarsysteem opgezet voor particuliere klanten, om korting te vergaren op volgende bestellingen. Voor iedere euro, die u besteed en betaalt door middel van Ideal in onze webwinkel, spaart u 1 punt. Tenzij hier andere afspraken met u over zijn gemaakt. Deze punten hebben een waarde van 0.05 eurocent. Hoe het spaarsysteem verder werkt,  leest u hier.
15-10-2018: Wij hebben besloten de voorwaarde voor het sparen van eCredits aan te passen. Zakelijke klanten kunnen niet langer gebruik maken van deze spaarregeling. In het verleden gespaarde eCredits blijven inwisselbaar zolang ze geldig zijn.


Insecten bestellen

Bestel onze hoogwaardige insecten direct vanuit onze webshop