NL
Zoeken Winkelwagen0

Informatie

Vitamine van Dragon

Deze vitamine zijn uitstekend geschikt voor reptielen.

Drag-vit multivitamine

Dit vitaminepreparaat is verrijkt met de voor reptielen noodzakelijke vitaminen, sporenelementen en aminozuren, zoals het kleurversterkende bèta-caroteen en vitamine D3. Voor een optimaal effect dient dierlijke voeding, groenten en fruit maximaal drie keer per week voor het toedienen bestrooid te worden met dit preparaat.

Verpakking: potje 100 gram

Drago-vit calcium + vitamine D3

Dit vitaminepreparaat bevat calcium en vitamine D3 en is daarnaast verrijkt met noodzakelijke vitaminen, sporenelementen en aminozuren, zoals o.a. het kleurversterkende bèta-caroteen. Voor een optimaal effect dient dierlijke voeding, groenten en fruit maximaal drie keer per week voor het toedienen bestrooid te worden met dit preparaat

Verpakking: potje 100 gram

Drago-vit calcium

Drago-vit calcium is een preparaat dat kan worden gebruikt, bij het opkweken en het gezond houden van terrariumdieren. Het bestaat voor 99% uit pure calciumcarbonaat. Ook voor zwangere vrouwtjesdieren is het een essentieel product: het komt de botaanmaak en de kwaliteit van de eierschalen ten goede. Drago-vit calcium kan gemakkelijk toegevoegd worden aan dierlijke voeding, groenten en fruit.

Wij adviseren Drago-vit calcium te combineren met Drago-vit multivitamine, opdat uw dieren ook voldoende vitaminen, sporenelementen en aminozuren binnenkrijgen.

Verpakking: potje 100 gram

Ecredits

Wij hebben een spaarsysteem opgezet voor particuliere klanten, om korting te vergaren op volgende bestellingen. Voor iedere euro, die u besteed en betaalt door middel van Ideal in onze webwinkel, spaart u 1 punt. Tenzij hier andere afspraken met u over zijn gemaakt. Deze punten hebben een waarde van 0.05 eurocent. Hoe het spaarsysteem verder werkt,  leest u hier.


Insecten bestellen

Bestel onze hoogwaardige insecten direct vanuit onze webshop