NL
Zoeken Winkelwagen0

Bedrijf

Kreca Ento-Feed BV is een wereldwijd toonaangevende insecten kwekerij opgericht in 1981 in Nederland. Het bedrijf produceert meer dan tien soorten insecten voor de diervoederindustrie (reptielen, huisdieren en aquacultuur). Het bedrijf is wereldwijd actief via een gerenommeerde en herkenbare distributeurs netwerk.

Kreca Ento-Feed BV werkt continu aan het bijdragen van het oplossen van een van de grootste uitdagingen van de wereld: voldoende voeding en voedselzekerheid voor een groeiende populatie dieren en dit verzorgen op een duurzame en kosteneffectieve manier. Onze wetenschappers dragen hieraan bij door het continu ontwikkelen en optimaliseren van innovatieve en duurzame kweek en voedingstechnologieën.

Kreca Ento-Feed BV werkt nauw samen met diverse leidende instellingen op het verbeteren van methoden en processen in hun bedrijf, zoals de Wageningen Universiteit (WUR) afdeling dier wetenschap en entomologie en TNO innovation for life. Kreca Ento-Feed BV is lid van Venik (Nederlands insect platform) en executive en stichtend lid van IPIFF (International Platform voor levensmiddelen en diervoeders) in Brussel.

Insecten bestellen

Bestel insecten als diervoeding gemakkelijk en snel in onze webshop