NL
Zoeken Winkelwagen0

Springstaarten

Springstaarten
Levende insecten 

Omschrijving incl. BTW Aantal
Doosje springstaartjes
#13430 
€ 2,71

Informatie

Het springstaartje is een zeer klein oerinsect tussen de 0,2 en 1,5 mm. Hij is wit van kleur en leeft in een vochtige cultuur, bij voorkeur in potgrond. Wij verkopen de ‘grote springstaarten’ met een lengte van ca. 1,5 mm. De springstaarten zijn lichtschuw en drijven op water. Hierdoor zijn ze erg geschikt voor gifkikkers.

Verpakkingseenheid:

Per doosje

Verzorging

Behuizing

Koopt u de springstaarten als voermateriaal, dan kunnen zij in meegeleverde doosje bewaard worden. Gaat u ermee kweken dan is een grotere behuizing aan te raden. De grote van de kweekbak kan u zelf uitkiezen. Met een minimale ventilatie kunt u springstaarten kweken.

Temperatuur

De ideale temperatuur ligt tussen de 20 en 25 graden Celsius. Temperatuurbewaking is zeer belangrijk: temperaturen boven de 30 graden Celsius overleven de springstaarten niet.

Voeding

Springstaarten vinden hun voeding in vochtige potgrond. Daarnaast kunt u ze een klein beetje 7- granenmix voeren.

Ecredits

Wij hebben een spaarsysteem opgezet voor particuliere klanten, om korting te vergaren op volgende bestellingen. Voor iedere euro, die u besteed en betaalt door middel van Ideal in onze webwinkel, spaart u 1 punt. Tenzij hier andere afspraken met u over zijn gemaakt. Deze punten hebben een waarde van 0.05 eurocent. Hoe het spaarsysteem verder werkt,  leest u hier.


Insecten bestellen

Bestel onze hoogwaardige insecten direct vanuit onze webshop