NL
Zoeken Winkelwagen0

Webwinkel tijdelijk gesloten

Helaas zijn wij genoodzaakt vanwege het coronavirus de webwinkel en verkoop tijdelijk te sluiten.
Onze focus ligt op de gezondheid van ons personeel en het behouden van de moederkweken.
Wij verwachten minimaal 6 weken gesloten te zijn en zullen,  via de website kenbaar maken wanneer wij weer,  met de voor u vertrouwde kwaliteit insecten en service klaar staan.

Wij hopen op begrip van u,  ondanks dat dit een heel vervelende situatie is voor u en zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk weer van dienst te kunnen zijn.


Springstaarten

Springstaarten
Levende insecten 

Omschrijving incl. BTW Aantal
Doosje springstaartjes
#13430 
€ 2,71

Informatie

Het springstaartje is een zeer klein oerinsect tussen de 0,2 en 1,5 mm. Hij is wit van kleur en leeft in een vochtige cultuur, bij voorkeur in potgrond. Wij verkopen de ‘grote springstaarten’ met een lengte van ca. 1,5 mm. De springstaarten zijn lichtschuw en drijven op water. Hierdoor zijn ze erg geschikt voor gifkikkers.

Verpakkingseenheid:

Per doosje

Verzorging

Behuizing

Koopt u de springstaarten als voermateriaal, dan kunnen zij in meegeleverde doosje bewaard worden. Gaat u ermee kweken dan is een grotere behuizing aan te raden. De grote van de kweekbak kan u zelf uitkiezen. Met een minimale ventilatie kunt u springstaarten kweken.

Temperatuur

De ideale temperatuur ligt tussen de 20 en 25 graden Celsius. Temperatuurbewaking is zeer belangrijk: temperaturen boven de 30 graden Celsius overleven de springstaarten niet.

Voeding

Springstaarten vinden hun voeding in vochtige potgrond. Daarnaast kunt u ze een klein beetje 7- granenmix voeren.

Ecredits

Wij hebben een spaarsysteem opgezet voor particuliere klanten, om korting te vergaren op volgende bestellingen. Voor iedere euro, die u besteed en betaalt door middel van Ideal in onze webwinkel, spaart u 1 punt. Tenzij hier andere afspraken met u over zijn gemaakt. Deze punten hebben een waarde van 0.05 eurocent. Hoe het spaarsysteem verder werkt,  leest u hier.
15-10-2018: Wij hebben besloten de voorwaarde voor het sparen van eCredits aan te passen. Zakelijke klanten kunnen niet langer gebruik maken van deze spaarregeling. In het verleden gespaarde eCredits blijven inwisselbaar zolang ze geldig zijn.


Insecten bestellen

Bestel onze hoogwaardige insecten direct vanuit onze webshop