NL
Zoeken Winkelwagen0

Regenwormen

Regenwormen
Levende insecten 

Omschrijving incl. BTW Aantal
Dendrobena's, doosje ong. 15 stuks
#13940 
€ 2,46
Dendrobena's verpakt per 1 kg
#13941 
€ 39,88
 

Voorlopig zijn de dendrobena's in kilo verpakking alleen op dinsdag leverbaar. Graag bestellen op maandag voor 12.00 voor levering de eerst volgende dinsdag.

Informatie

Regenwormen zijn zeer geschikt voer voor vogels, vissen, bepaalde soort slangen, salamanders, kikkers en egels. Het is een eiwitrijke worm. De dendrobena's worden ook als visaas gebruikt.

Verpakkingseenheid:
  • Doosje 15 - 20 stuks
  • Per kilogram

Verzorging

Behuizing

De regenwormen worden afgeleverd in compost en dienen donker bewaard te worden. Het kleine doosje kan als blijvende behuizing dienen. De kiloverpakking, over het algemeen een tempexdoos, hier kunnen de regenwormen ook in worden bewaard. Wij adviseren echter om ze overplaatsen, dit kan het beste in een gladde kunststof bak, 20 x 40 x 10 cm (l x b x h). Voeg wel wat extra potgrond toe.

Temperatuur

Bij voorkeur tussen de 5 en 7 graden Celsius. Eventueel in de koelkast.

Voeding

Eventueel de potgrond vochtig maken, maar voorkom schimmelvorming.

Ecredits

Wij hebben een spaarsysteem opgezet voor particuliere klanten, om korting te vergaren op volgende bestellingen. Voor iedere euro, die u besteed en betaalt door middel van Ideal in onze webwinkel, spaart u 1 punt. Tenzij hier andere afspraken met u over zijn gemaakt. Deze punten hebben een waarde van 0.05 eurocent. Hoe het spaarsysteem verder werkt,  leest u hier.


Insecten bestellen

Bestel onze hoogwaardige insecten direct vanuit onze webshop