NL
Zoeken Winkelwagen0

Krulvliegen

Krulvliegen
Levende insecten 

Omschrijving incl. BTW Aantal
Doosje krulvliegen
#13600 
€ 2,39

Informatie

Een krulvlieg is een gemuteerde huisvlieg: hij is blind en heeft gekrulde vleugels. Hierdoor wordt het vliegen moeilijk en zijn zij een gemakkelijke prooi voor kikkers, kleine reptielen en kleine vogels. Door natuurlijke terugmutatie kunnen er soms vliegende exemplaren voorkomen. Wij bewaken dit proces zo zorgvuldig mogelijk door de krulvliegen te blijven selecteren.

U ontvangt de maden/ poppen in een doosje met zaagsel en stukje papier. Gemiddeld 3 tot 5 dagen na aflevering komen de maden uit bij een temperatuur van 20-25 graden Celsius.

Verzorging

Behuizing

De krulvliegen kunnen worden bewaard in de meegeleverde verpakking.

Temperatuur

Bij een temperatuur tussen de 15 en 20 graden komen de krulvliegen snel uit. Om het uitkomen van de vliegen uit te stellen, kunt u de vliegen het beste bewaren tussen de tussen de 10 en 12 Celsius.

Voeding

Wij raden aan om na het verpoppen een watje gedrenkt in melk met een klein beetje suiker in het doosje te leggen. Dit voorkomt uitdroging en zorgt voor voeding. Hierdoor blijven de vliegen langer leven.

Ecredits

Wij hebben een spaarsysteem opgezet voor particuliere klanten, om korting te vergaren op volgende bestellingen. Voor iedere euro, die u besteed en betaalt door middel van Ideal in onze webwinkel, spaart u 1 punt. Tenzij hier andere afspraken met u over zijn gemaakt. Deze punten hebben een waarde van 0.05 eurocent. Hoe het spaarsysteem verder werkt,  leest u hier.


Insecten bestellen

Bestel onze hoogwaardige insecten direct vanuit onze webshop