NL
Zoeken Winkelwagen0

Informatie

Dit platte, ovale insect is zeer geschikt voer voor o.a. kameleons, hagedissen, baardagamen. Ze zijn lichtschuw en ongeveer 3,5 tot 4 cm groot als ze volwassen zijn. De mannetjes hebben vleugels, de vrouwtjes niet, maar vliegen kunnen ze geen van beiden. Het mannetje kan wel geluid maken met zijn vleugels.

Verpakkingseenheid:
  • Doosje 15 stuks middel/ volwas
  • Koker 100 stuks middel/ volwas

Verzorging

Behuizing

In het geleverde bakje, de koker kan het beste worden bewaard in een goed afgesloten krat of bak van kunststof/ plastic, met gladde wanden. Afdekken met zeer fijn gaas is een must: anders ontsnappen de kleinere exemplaren.

Temperatuur

Bij voorkeur tussen de 20 en 25 graden. Niet in de zon!

Voeding

Stukjes brood en af en toe stukje wortel of appel. Pas weer voeren als het vorige portie één dag op is. Bij te veel vocht gaan ze sneller dood en is er kans op schimmel

Ecredits

Wij hebben een spaarsysteem opgezet voor particuliere klanten, om korting te vergaren op volgende bestellingen. Voor iedere euro, die u besteed en betaalt door middel van Ideal in onze webwinkel, spaart u 1 punt. Tenzij hier andere afspraken met u over zijn gemaakt. Deze punten hebben een waarde van 0.05 eurocent. Hoe het spaarsysteem verder werkt,  leest u hier.


Insecten bestellen

Bestel onze hoogwaardige insecten direct vanuit onze webshop