NL
Zoeken Winkelwagen0

Webwinkel tijdelijk gesloten

Helaas zijn wij genoodzaakt vanwege het coronavirus de webwinkel en verkoop tijdelijk te sluiten.
Onze focus ligt op de gezondheid van ons personeel en het behouden van de moederkweken.
Wij verwachten minimaal 6 weken gesloten te zijn en zullen,  via de website kenbaar maken wanneer wij weer,  met de voor u vertrouwde kwaliteit insecten en service klaar staan.

Wij hopen op begrip van u,  ondanks dat dit een heel vervelende situatie is voor u en zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk weer van dienst te kunnen zijn.


Dola’s

Dola’s
Levende insecten 

Omschrijving incl. BTW Aantal
Dola's groot, doosje 10 stuks
#13800 
€ 1,80
Dola's groot, koker 250 stuks
#13810 
€ 35,45

Informatie

Deze tropische rozenkeverlarven zijn grote witte larven die van nature in de grond leven en zich voeden met wortels en ander plantaardig materiaal. Ze zijn uitstekend voer en opfokvoer voor grote vogels (zoals o.a.struisvogels, toekans en neushoornvogels) en grotere reptielensoorten (zoals o.a. baardagamen, varanen en parelhagedissen), maar ook voor kleine zoogdieren zoals bijvoorbeeld stekelvarkens.

Verpakkingseenheid
  • Doosje groot/ middel á 10 stuks
  • Koker groot/ middel á 250 stuks

Verzorging

Behuizing

Dola's zijn goed houdbaar in een bak met potgrond. Zorg er wel voor dat deze vochtig blijft.

Temperatuur

Bij voorkeur rond de 20 graden Celsius. Als de dola's kouder staan, dan gaan ze eerder dood. Bij een hogere temperatuur zorgen dat de turf vochtig blijft en ze genoeg appel of wortel krijgen.

Voeding

De dola's kunnen gevoerd worden met stukjes groenten en fruit (bijvoorbeeld wortel en appel).

Ecredits

Wij hebben een spaarsysteem opgezet voor particuliere klanten, om korting te vergaren op volgende bestellingen. Voor iedere euro, die u besteed en betaalt door middel van Ideal in onze webwinkel, spaart u 1 punt. Tenzij hier andere afspraken met u over zijn gemaakt. Deze punten hebben een waarde van 0.05 eurocent. Hoe het spaarsysteem verder werkt,  leest u hier.
15-10-2018: Wij hebben besloten de voorwaarde voor het sparen van eCredits aan te passen. Zakelijke klanten kunnen niet langer gebruik maken van deze spaarregeling. In het verleden gespaarde eCredits blijven inwisselbaar zolang ze geldig zijn.


Insecten bestellen

Bestel onze hoogwaardige insecten direct vanuit onze webshop